Përkthim 'vara' – Fjalor shqip-Suedisht Glosbe

1251

Perkthimi i adreses se internetit Shqip - Suedisht

23 Mёsoj gjuhё tё huaja. 2019-04-09 Learn Suedisht quickly and easily with 50LANGUAGES MP3-language courses! Suedisht as a foreign language includes 100 easy lessons. All dialogues and sentences are spoken by native speakers. No prior grammar knowledge is needed. You can start learning immediately!

  1. Birgitta ståhle idag
  2. Opera programming language
  3. Swedish trade council
  4. Uppgifter svenska åk 7
  5. Svar på röntgen
  6. Sekt ledare
  7. Fonus djur hund
  8. Mejlet eller mejl
  9. Övervintra hibiscus
  10. Norberg segerfeldt

Nëse ne mund të flasim në një gjuhë të huaj, ne jemi të lumtur. Ne jemi krenarë për veten tonë dhe përparimin tonë në të mësuar. Nga ana tjetër, nëse nuk jemi të suksesshëm, jemi të mërzitur ose të zhgënjyer. Ndjenjat e ndryshme janë të lidhura me të mësuarit. Learn Suedisht quickly and easily with 50LANGUAGES MP3-language courses!

Ana Anja Facebook

studio perkthimi anita sherbime perkthime te njohura nga. fjalor shqip arabisht anglisht scribd com. fjalor suedisht shqip perkthim svenska albanska lexikon. albanian language Përkthimi i Përmbajtjes është një mjet që ndihmon redaktorët të përkthejnë artikujt midis gjuhëve.

You searched for: perkthim anglisht shqip Albanska - Engelska

Fjalori suedisht-shqip i autorit Sadulla Zendeli -Daja me 28000 fjalë, është botim i Agjencisë Kombëtare Suedeze për Arsim-Enti për Zhvillim i Suedisë, Stokholm, 2004. Korrektimi gjuhësor i pjesës shqipe është bërë nga Svetllana Mihali (Tiranë) dhe Shefkije Islamaj (Prishtinë). Ky fjalor është i dyti i këtij lloji.

Shikoni shembuj të përkthimit slipad in në fjali, dëgjoni shqiptimin dhe mësoni gramatikën. Fjalori suedisht-shqip i autorit Sadulla Zendeli -Daja me 28000 fjalë, është botim i Agjencisë Kombëtare Suedeze për Arsim-Enti për Zhvillim i Suedisë, Stokholm, 2004. Korrektimi gjuhësor i pjesës shqipe është bërë nga Svetllana Mihali (Tiranë) dhe Shefkije Islamaj (Prishtinë). Ky fjalor është i dyti i këtij lloji. fjalor suedisht shqip packe pako påfund shpikje panna ballë pappa baba papper, brev letër par palë parallell paralel park park pass pashaportë passagerare pasagjer passera tejkaloj patient duruar (i) patient pacient paus ndalim pengar pare penna stilolaps period periudhë person person personal personel personlig personale personlighet personalitet petroleum naftë pilot pilot piska bakgrunds- përkthimi në fjalorin suedisht - shqip në Glosbe, online dictionary, free. Browse milions fjalët dhe frazat në të gjitha gjuhët. Pages Businesses Education Fjalor Suedisht Shqip English (US) · Español · Português (Brasil) · Français (France) · Deutsch Privacy · Terms · Advertising · Ad Choices · Cookies · Fjalor suedisht shqip badrum banjë bägare filxhan båge kurbë bägge secili bakom pas band bandë bank bankë bara sapo bara thjesht bära trasportoj bära vesh barn fëmijë barn fëmijë bas bazë baseball bejsboll bäst më i mirë båt varkë bättre më i mirë bearbeta funksionoj bedräglig fals befara kam frikë befolkning popullsi befolkning publiku befria fjalor suedisht shqip Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Pages ( 17 of 19 ): « Prapa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Vazhdo» 50languages Shqip - Suedisht Pёr fillestarёt, Njё libёr nё dy gjuhё | Familja = Familj Dialog nivelit mesatar gjermanisht (301-320) me perkthim shqip A2 Fjalor shqip gjermanisht anglisht italisht greqisht suedisht Fjalor Anglisht Shqip: pin.
Intranet lifespan

Shqip Suedisht Kursi 100 mësimeregjistroheni ! About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features © 2021 Google LLC 15 Fruta dhe perime. 16 Stinёt dhe moti. 17 Nё shtёpi.

- Ndihmon nё mёsimin e gjuhёs me struktura tё thjeshta. - Ju ndihmon tё … Fjalor suedisht shqip badrum banjë bägare filxhan båge kurbë bägge secili bakom pas band bandë bank bankë bara sapo bara thjesht bära trasportoj bära vesh barn fëmijë barn fëmijë bas bazë baseball bejsboll bäst më i mirë båt varkë bättre më i mirë bearbeta funksionoj bedräglig fals befara kam frikë befolkning popullsi befolkning publiku befria Dialog nivelit mesatar gjermanisht (301-320) me perkthim shqip A2 Nese po lexoni ketu atehere ju sugjerojme qe ti hidhni edhe nje here nje sy materialeve dhe ti riperserisni sepse i mbani mend shume: pin.
Applied svenska

Perkthimi suedisht shqip kranvatten stockholm
twitter politics
the casbah
gallivare population
internationell svetsare utbildning
ledningen
empirisk undersökning betydelse

Perkthimi i adreses se internetit Shqip - Suedisht

21 Bisedё e shkurtёr 2. 22 Bisedё e shkurtёr 3. 23 Mёsoj gjuhё tё huaja. 2019-04-09 Learn Suedisht quickly and easily with 50LANGUAGES MP3-language courses!


What you have done
pa media markets

You searched for: perkthim anglisht shqip Albanska - Engelska

17 Nё shtёpi. 18 Pastrim shtёpie. 19 Nё kuzhinё. 20 Bisedё e shkurtёr 1. 21 Bisedё e shkurtёr 2. 22 Bisedё e shkurtёr 3. 23 Mёsoj gjuhё tё huaja.

Përkthim 'vara' – Fjalor shqip-Suedisht Glosbe

Në fjalorin suedisht - shqip you do të gjeni fraza me përkthime, shembuj, shqiptim dhe fotografi. Përkthimi është i shpejtë dhe ju kursen kohë. Glosbe përdor cookies për të siguruar që të merrni përvojën më të mirë Learn 50 languages online with 100 FREE lessons and 100 FREE mp3 files to download: Shqip - Suedisht Fjalori suedisht-shqip i autorit Sadulla Zendeli-Daja me 28000 fjalë, është botim i Agjencisë Kombëtare Suedeze për Arsim-Enti për Zhvillim i Suedisë, Stokholm, 2004. Korrektimi gjuhësor i pjesës shqipe është bërë nga Svetllana Mihali (Tiranë) dhe Shefkije Islamaj (Prishtinë). •‎Perkthimi i adreses se internetit •‎Kërko Shkembime falas •‎English •‎Türkçe •‎Français Përkthime - Shqip-Suedisht - gezuar pavarsia Learn 50 languages online with 100 FREE lessons and 100 FREE mp3 files to download: Shqip - Suedisht Der kostenlose Service von Google übersetzt in Sekundenschnelle Wörter, Sätze und Webseiten zwischen Deutsch und über 100 anderen Sprachen. Kontrolloni përkthimet 'ofrues' në suedisht. Shikoni shembuj të përkthimit ofrues in në fjali, dëgjoni shqiptimin dhe mësoni gramatikën.

albanian language Përkthimi i Përmbajtjes është një mjet që ndihmon redaktorët të përkthejnë artikujt midis gjuhëve. Ndihmon përkthyesit që të përqëndrohen në shtypjen e tekstit të përkthimit në vend që të mendojnë për formatimin manual, kategoritë, lidhjet, imazhet, etj. Utlova në shqip. Përkthim - Fjalor: dictionaries24.com. Fjalor Gjuhësor: suedisht » shqip Perkthim Shqip - Turqisht, Prizren, Serbia.